PROFESSIONELLA ARBETEN AV HÖGSTA KVALITÉT

Vi är måna om att vara lyhörda för dig som kund, så att du får ett så exakt och snyggt resultat som möjligt. Våra produkter påverkar miljön, därför arbetar vi dagligen med att effektivisera våra utsläpp i vår moderna anläggning. Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation om hur vi kan hjälpa just dig!

Vill du reparera en lackskada på bilen? Behöver ditt företag industrilackering?
Vi lackar allt, från smått till stort. Med 30 års erfarenhet är Pro-lack Ulricehamn din trygga lackeringsfirma. Det är alla våra nöjda kunder ett bevis på!

VI ERBJUDER MODERN BLÄSTRING AV HÖG KVALITET

Blästring är ett effektivt sätt att grundligt avlägsna rost, smuts och lösa partiklar. Metoden passar stora ytor, men också mindre som underreden på båtar, räcken och bildetaljer. Med hjälp av stark tryckluft blåser man partiklar mot en yta, som renas eller omformas. Vi blästrar med stålsand och finare sand för t.ex. aluminium. All sand som finns kvar återvinns och används om igen. En stor fördel är att man kommer åt att rengöra i skrymslen som man kanske inte kommer åt med exempelvis en stålborste. Ytan blir helt ren och dess grova struktur ger då utmärkt fäste till ett nytt lager av färg. Vill du blästra ett fordon eller annat objekt? Här får du effektiv blästring för att ta bort plastfärger, rost eller grov smuts av olika slag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har frågor om våra tjänster.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT LACKERA ETT FORDON, PRODUKT ELLER ANNAT OBJEKT?

Hos oss får du prisvärda lackeringar med hög kvalitet i fokus. Våra medarbetare har lång erfarenhet av lackering av exempelvis lastbilar. 

Vi har lackerat lastbilar med linjer, flera olika färger, motivlackering och mycket mer. Vi erbjuder även lackering och reparation av veteranbilar. Har du en bokhylla eller köksluckor som behöver en ny och snygg finish? Vi lackar alla slags möbler, men också motorcyklar, plåtskåp, containers, cyklar m.m. För att få en så korrekt offert som möjligt rekommenderar vi att du visar upp föremålet för oss och beskriver hur du vill ha resultatet. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till en optimal lösning!

Vi lackerar alla slags möbler. Exempelvis bokhyllor, köksluckor, stolar, dörrar, tvbord osv.